Seguidores

8 de julio de 2011

Encuentros (IV)

Nit del set de juliol de 2011. 
Sopar commemoratiu. 
Jubilació d'una companya i amiga.

No podia ser d'una altra manera. Trobada d'emocions. Passat, present i futur. Sopar màgic des del cor.
Sorpresa. Complicitat. Il·lusions. Homenatge. Desitjos. Sentiments. Testimonis.  Records.
Han passat gairebé tretze anys d'ençà que vaig començar a treballar amb ella. Jo, i les meves circumstàncies. Estic molt orgullosa d'haver guanyat una amiga. N'estem, estic convençuda.
El meu, el desig de tots els assistents: un llarg viatge a Ítaca, ple d'aventures i de coneixences. Encara té pel davant un gran via plena de matinades per decidir què fer. 
Hem compartit i compartim professió. Professió que es fonamenta en acollir i acompanyar els infants en el seu procés de descobriment del món.
Estem en contacte. N'estic segura. Compromís de companyia i suport garantits.

3 comentarios:

  1. Ahir et vaig visitar abans de que ho pengessis. Ens vam conèixer en un viatge de 8è a Menorca compartit entre 3 escoles, l'any 1996 amb el Jesús, la Dolors Mendiola, l'Alfredo i altres mestres. Si no recordo malament vam compartir habitació, criatures, cales. discoteca, pomada... i ja en aquell moment vam congeniar i anar a la una.
    Sopar sorpresa del 7 de juliol. Va començar amb el "Viatge a Ítaca" Encara estic emocionada. Va ser fantàstic retrobar companys i companyes actuals i antics!!! Us heu lluït en tot, secret, complicitat... rellegeixo l'album i és una passada, cadascú amb el seu estil. Es nota que està fet amb el cor i amb tots els sentits.
    El teu, en particular, què bonic, càlid, poètic, elaborat.... Moltes gràcies, pots estar segura de la companyia i el suport, que espero que sigui mutu.
    Un petó molt fort!!!

    ResponderEliminar
  2. I tant, Simona, podem estar segures!

    Tots i totes hem gaudit moltíssim de la sorpresa. Ha estat emocionant i divertit alhora. Quant més s'acostava el dia assenyalat, més impacients estàvem per veure la teva reacció.
    Ha estat tot un plaer.
    Una abraçada.

    ResponderEliminar
  3. Per cert, quins bons records del viatge a Menorca. Una experiència inoblidable tant pels alumnes com per a nosaltres. Menéndez Pidal, Joan Maragall i Joanot Martorell. De qui devia ser la primera idea?
    Saps què vam compartir també? Pastilles per la tos!!!
    Ptnts.

    ResponderEliminar