Seguidores

4 de mayo de 2011

Wanted

WANTED
Es BUSQUEN mestres complaents, generoses, altruistes..., i de casa seva desertores, amb dedicació exclusiva i disponibilitat d'horari total per:
TREBALLAR cinquanta-quatre hores seguides, sense treva, en un lloc idíl·lic, rústic, rural, allunyat i singular (Patada a l'Estatut de la Funció Pública i al que marca el cos legal propi de l'horari mínim, entre jornada i jornada, de descans!!!)
Es RECOMPENSARÀ amb dues nits i tres dies especials.
Dues NITS d'insomni tallat, estats d'angoixa i d'alerta, llitera estranya, manca de sofà,  crits, rialletes, cabòries, xivarri, aldarull, rebombori... i, amb una mica de sort: tranquil·litat.
Tres DIES plens d'activitats grupals, jocs, balls, sorolls, curses, festes, aventures, dinars, esmorzars i sopars col·lectius, gresca, xerinola, ordres, supervisions, endreces, consells, renys i manyacs, teràpia de companyes i companys..., i si tot va bé: normalitat.
Es GARANTEIX: manca total d'intimitat, a vegades també de cobertura, de cafè i altres tessitures i... sobretot, manca total de conciliació familiar.
ABSTENIR-SE: mares de família, alterades, contracturades, estressades, llepafils, primmirades, patidores i enfeinades.
RETRIBUCIÓ, la mateixa (o potser amb més retallades!). No hi ha dietes ni detalls. De monitores, cangurs, doctores, assessores, mainaderes,  minyones i  "supernanis" fem, a més a més,  les mestres per amor a nens i a nenes o... per amor a l'art, potser?
PREMI: l'endemà, dijous, a treballar! Casa teva: tant se val. I no passa res si no has descansat. Contents pares, mares i menuts. I, amb els temps d'atur que corren, a sobre haurem d'escoltar: "Què bé viuen les mestres!
El meu ofici és ensenyar!!!
Nota: els dies 9, 10 i 11 de maig me n'aniré, de Colònies.

(Imatge 1: laluzylavida.blogspot.com)
(Imatge 2: jackiebrounmedical.ie)